Varză de Bruxelles cu slănină, usturoi și șalotă

Varza de Bruxelles cu slănină, usturoi și șalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă, Varza de Bruxelles a lui Rachael Ray cu slănină și șalotă, și Varză de Bruxelles prăjită cu slănină și șalotă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați slănină și sotati timp de 5 minute sau până când slănina începe să se rumenească.
Scoateți tigaia de pe foc.
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată, rezervând 1 lingură de picături în tigaie (aruncați picăturile rămase).
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și amestecați slănina, șalota și varza de Bruxelles; saut 4 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează timp de 4 minute sau până când usturoiul începe să se rumenească, amestecând frecvent.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand bulionul se evapora in cea mai mare parte si mugurii sunt crocanti, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă sare și piper.