Varză de Bruxelles cu slănină de măr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu slănină de măr. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 166 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată din lemn de mere, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu slănină afumată cu măr și alune, Bacon Varză De Bruxelles, și Varză de Bruxelles cu slănină.
Instrucțiuni
Gatiti varza de Bruxelles in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 4 minute; scurgere. Plonjați varza în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând des, 10 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Topiți untul în picături fierbinți la foc mediu-mare; se amestecă zahărul brun, scorțișoara și nucșoara. Gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana cand zaharul se topeste si sosul se ingroasa usor. Se amestecă varza de Bruxelles; gatiti, amestecand des, 10-12 minute sau pana se rumeneste usor.
Se adaugă sare și piper după gust.
Adus la masă de bucătarul Brett McKee de la Eli ' s Table din Charleston, Carolina de Sud.