Varză de Bruxelles cu Prosciutto și nuci
Varza de Bruxelles cu Prosciutto și nuci este o fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, nuci, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Coacăze, Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Rucola, și Varză de Bruxelles cu slănină și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Prăjiți nucile pe foaia de copt timp de 810 minute, amestecând la jumătatea drumului.
Scoateți și răciți la temperatura camerei. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Feliați varza mare în jumătate, dacă este necesar, astfel încât toate să aibă aproximativ aceeași dimensiune. Aruncați varza într-un castron mare cu ingredientele rămase.
Întindeți pe foaia de copt cu margini în strat uniform.
Prăjiți 2530 de minute, amestecând la jumătatea drumului sau până se rumenesc și se înmoaie. Aruncați cu nuci prăjite și serviți cald.