Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Coacăze

Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Coacăze
Varza de Bruxelles cu nuci și coacăze ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. Această garnitură are 240 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare și piper măcinat, ulei de măsline extravirgin, semințe de rodie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu coacăze și nuci de pin, Varză De Bruxelles Rasă Cu Coacăze Și Castane, și Varză de Bruxelles cu slănină și nuci.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Pe notele nasului de mure, piele, cireșe și coacăze roșii cu o notă de lemn dulce, grafit și tutun. Taninuri dulci și persistente.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista