Varză de Bruxelles cu migdale prăjite

Varză de Bruxelles cu migdale prăjite
Reteta varza de Bruxelles cu migdale prajite se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 334 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $14.69 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1401 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, migdale tăiate, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu scorțișoară cu migdale prăjite, Varză de Bruxelles prăjită cu caise + migdale prăjite, și Varză de Bruxelles cu slănină și migdale.

Instrucțiuni

1
Fierbeți varza de Bruxelles: aduceți 2 litri de apă sărată (1 lingură de sare) la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați varza de Bruxelles și fierbeți-le timp de 3 minute sau până când sunt fragede. (De asemenea, le puteți aburi dacă preferați.) Ar trebui să fie aproape gătite până la capăt (împărțiți una în jumătate pentru a testa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3
Îndepărtați mugurii cu o lingură cu fante într-un castron cu apă cu gheață timp de un minut pentru a șoca varza de Bruxelles și a-i ajuta să-și păstreze culoarea verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți-le din apa cu gheață și tăiați mugurii în jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
VarzăVarză
5
Saut ceapa, apoi varza de Bruxelles: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Încălziți 2-3 linguri de unt într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa tocată și gătiți până devine translucidă, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați încă 2-3 linguri de unt și jumătățile de varză de Bruxelles. Creșteți căldura la mediu și gătiți încă câteva minute. Sare și piper după gust, în timp ce varza de Bruxelles se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Nu gătiți prea mult! Varza de Bruxelles prea gătită este amară și este principalul motiv pentru care unora nu le plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
10
Se amestecă sucul de lămâie, se adaugă migdale prăjite: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
11
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați sucul de lămâie și jumătate din migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
13
Se pune în vasul de servire și se ornează cu restul de migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista