Varză de Bruxelles cu maghiran și nuci de pin
Varza de Bruxelles cu maghiran și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 176 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, maghiran și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varza de Bruxelles cu nuci de pin, Varză de Bruxelles cu lămâie și nuci de pin, și Fettuccine cu varză de Bruxelles și nuci de pin.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați nuci și amestecați până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Transferați nucile într-un castron mic. Topiți 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați muguri; se amestecă 1 minut.
Adăugați bulion; acoperiți și fierbeți până când mugurii sunt aproape fragezi, aproximativ 7 minute. Descoperiți și fierbeți până se evaporă bulionul, aproximativ 5 minute. Folosind lingura de lemn, împingeți mugurii pe părțile laterale ale tigaiei. Topiți 1 lingură de unt în centrul aceleiași tigaie.
Se adaugă șalotă;saut până la licitație, aproximativ 2 minute. Se amestecă maghiranul, apoi smântâna. Se fierbe la foc mic până când mugurii sunt acoperiți cu smântână, amestecând frecvent, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți. Se amestecă la foc mediu pentru a se încălzi.)
Transferați varza de Bruxelles pe platoul de servire.
Se amestecă în jumătate de nuci de pin.
Se presară cu nuci de pin rămase.