Varză de Bruxelles cu ceapă și slănină

Varză de Bruxelles cu ceapă și slănină
Varza de Bruxelles cu ceapă și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 163 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină groasă, căței de usturoi, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă De Bacon-Ceapă Varză De Bruxelles, Varză De Bruxelles Delicioasă Cu Slănină Și Ceapă, și Ceapă Caramelizată-(Uneori Slănină) - Și Varză De Bruxelles Pecan.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, adâncă, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul, reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați bulionul, condimentați cu sare și piper și un vârf de zahăr și gătiți până când lichidul s-a redus la 1 cană, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți varza de Bruxelles până abia se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați mugurii în tigaie. Se fierbe ușor la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute; se condimentează cu sare și piper. Folosind o lingură cu fante, transferați într-un castron. Se fierbe lichidul în tigaie la foc moderat până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă sosul peste varza de Bruxelles și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista