Varză de Bruxelles cu ceapă și slănină

Varză de Bruxelles cu ceapă și slănină
Varza de Bruxelles cu ceapă și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 163 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină groasă, căței de usturoi, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă De Bacon-Ceapă Varză De Bruxelles, Varză De Bruxelles Delicioasă Cu Slănină Și Ceapă, și Ceapă Caramelizată-(Uneori Slănină) - Și Varză De Bruxelles Pecan.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, adâncă, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și usturoiul, reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați bulionul, condimentați cu sare și piper și un vârf de zahăr și gătiți până când lichidul s-a redus la 1 cană, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți varza de Bruxelles până abia se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați mugurii în tigaie. Se fierbe ușor la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute; se condimentează cu sare și piper. Folosind o lingură cu fante, transferați într-un castron. Se fierbe lichidul în tigaie la foc moderat până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă sosul peste varza de Bruxelles și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista