Varză de Bruxelles cu Castane, Pancetta și pătrunjel
Varza de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 296 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,61 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 116 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, castane ambalate în vid, vin marsala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Varză de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel, Varză de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel, și Varză De Bruxelles Cu Pancettan Și Castane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați fundul de pe fiecare varză de Bruxelles, tăind o cruce pe bază pe măsură ce mergeți.
Așezați varza de Bruxelles într-o cratiță mare cu apă clocotită sărată. Gatiti varza de Bruxelles timp de 5 minute, sau pana cand sunt fragede, dar pastreaza inca un pic de muscatura.
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți excesul de apă din varza de Bruxelles.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare curată.
Adăugați cuburile de pancetta în tigaie și gătiți până când sunt crocante și de culoare maro auriu, dar nu fierte până la uscare.
Adăugați untul și castanele în cratița pancetta și cu o lingură de lemn sau o spatulă, apăsați pe ele pentru a le rupe în bucăți. Odată ce castanele au fost încălzite, întoarceți căldura și adăugați Marsala în tigaie. Gatiti pana cand amestecul s-a redus si s-a ingrosat usor.
Adăugați mugurii și jumătate de pătrunjel în cratiță și amestecați bine. Condimentați varza de Bruxelles cu piper negru proaspăt măcinat.
Pentru a servi, așezați varza de Bruxelles pe o farfurie încălzită și presărați pătrunjelul tocat rămas deasupra.