Varză de Bruxelles cu Balsamic și afine
Varza de Bruxelles cu Balsamic și afine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 158 calorii. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, varză de Bruxelles, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles cu Balsamic și afine, Varză de Bruxelles balsamică de arțar cu afine și alune, și Varză de Bruxelles cu afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați / curățați varza de Bruxelles, apoi tăiați-le în jumătate dacă doriți (sau le puteți lăsa întregi). Aranjați pe două foi de copt și aruncați cu ulei de măsline.
Se presară cu multă sare și piper și se prăjește la 375 de grade timp de 25 până la 30 de minute, sau până se rumenesc.
Combinați oțetul balsamic și zahărul într-o cratiță. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se reduce până la foarte gros, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Stropiți reducerea balsamică peste mugurii prăjiți, apoi presărați afine uscate. Aruncați și serviți imediat.