Varză de Bruxelles cu afine
Varza de Bruxelles cu afine este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de unt, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Varză de Bruxelles cu afine proaspete, Varză de Bruxelles prăjită cu afine, și Varză de Bruxelles cu nuci pecan și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți merisoarele în vin la putere mare timp de 2 minute.
Lăsați să stea până când afinele sunt ușor pline, aproximativ 10 minute.
Scurgeți afinele și aruncați lichidul.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați șalotele și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți la foc moderat până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Se adaugă apa și merișoarele scurse și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când varza de Bruxelles este fragedă, aproximativ 12 minute. Descoperiți și continuați să gătiți până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Adăugați untul și aruncați pentru a acoperi.