Varză De Bruxelles Baconie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles Bacony. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 182 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, slănină de curcan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Între timp, gătiți slănina de curcan într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, la foc mediu, până se rumeneste și grăsimea este redată, aproximativ 7 minute.
Adăugați usturoiul și ceapa în tigaie cu slănina și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul de pui, creșteți focul la mare și aduceți la fierbere.
Lăsați bulionul să fiarbă până se reduce cu aproximativ două treimi, aproximativ 7 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Adăugați varza de Bruxelles în apa clocotită. Se fierbe până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit, 6 până la 7 minute.
Scurgeți mugurii și adăugați-i în tigaie cu amestecul de slănină.
Adăugați untul și Pecorino Romano și amestecați la foc mediu-mare până când untul și brânza se topesc și aromele sunt încorporate.
Serviți stilul familiei de varză de Bruxelles din centrul mesei sau un bufet.