Varză de Bruxelles albită cu Castane
Varza de Bruxelles albită cu castane este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 238 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șobolani, sare și piper, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles și castane, Varza de Bruxelles cu Castane, și Varza De Bruxelles Cu Castane.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Folosiți un cuțit pentru a tăia un X în partea plată a fiecărei cochilii de castan. Aruncați într-o oală cu apă clocotită și gătiți timp de 10 minute. Îndepărtați coaja exterioară și pielea maro. Întoarceți castanele decojite în oala cu apă și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Albiți varza de Bruxelles în apă sărată clocotită timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt doar fragede. Aveți grijă să nu gătiți prea mult.
Scurgeți bine varza de Bruxelles și tăiați-o pe jumătate pe lungime. Topiți untul într-o tigaie și sotati șalotii.
Adăugați castanele și varza de Bruxelles, aruncați pentru a acoperi cu untul. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Gatiti timp de 5 minute pana se incalzeste