Varză cu slănină și rădăcini

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete în cutia de rețete, varza cu slănină și rădăcini ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 207 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 5 fani. Un amestec de buton de unt, vin, câteva crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Colete De Varză Cu Boudin Noir Vegetarian, Rădăcini Și Muștar, Cotlet de porc cu slănină înăbușită și varză de mere-inspirat de beyond Bacon: Paleo-uri care respectă întregul porc, și Rădăcini Anna.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare topiți untul.
Adăugați slănina și sfârâiți timp de 5 minute până devin aurii.
Adăugați usturoiul și cimbru în tigaie și amestecați timp de 1 min. Scoateți tigaia de pe foc, îndepărtați amestecul de slănină și rezervați.
Adăugați batoanele de țelină și morcov în tigaia Acum goală, cu puțin unt cu aromă de slănină. Gatiti usor 10 minute pana se inmoaie, apoi adaugati varza si gatiti 5 minute pana incepe sa se inmoaie.
Adăugați slănina și usturoiul înapoi în tigaie, apoi adăugați vinul alb. Lăsați vinul să se evapore câteva minute, apoi condimentați amestecul și serviți. Acest lucru poate fi făcut înainte și lăsat în tigaie, apoi reîncălzit.