Varză cu fasole albă, napi și Pecorino
Varza cu fasole albă, napi și Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, napi, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Varză de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino, Varză De Bruxelles Cu Fasole Albă Și Pecorino, și Fasole albă și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați napi, cimbru, șobolani și 1/8 linguriță de sare; sotati 2 minute. Reduceți căldura la mediu-mic; acoperiți și gătiți 6 minute sau până când napii sunt ușor fragede, amestecând ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați fasole; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați 1/4 linguriță rămasă sare, varză, 1/4 cană apă, oțet și piper; gătiți 1 minut sau până când varza este ușor ofilită, amestecând ocazional. Se acoperă uniform cu brânză.