Varză cremoasă cu mere și slănină
Nevoie de o garnitură fără gluten? Varza cremoasă cu mere și slănină ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de mere granny smith, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu varză cremoasă și mere, Găină de guineea cu slănină, varză și mere, și Cotlet de porc prăjit la tigaie cu varză cremoasă și mere.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o oală mare, cu fund greu sau cuptor olandez.
Adăugați slănina și gătiți și amestecați până când cea mai mare parte a grăsimii este redată, iar slănina este ușor rumenită, dar încă ușor moale, aproximativ 5 minute.
Scoateți slănina cu o lingură cu fante într-un castron mic; nu se scurge.
Se toarnă orice exces de grăsime de slănină în tigaie, după gustul tău.
Se amestecă ceapa în oală, se condimentează cu sare și piper și se gătește și se amestecă la foc mediu-mare până când ceapa este translucidă.
Presărați zahărul, apoi amestecați oțetul-stați înapoi sau veți avea nasul plin! Răsturnați bucățile maro delicioase din partea de jos a tigaiei.
Adăugați varza, amestecând bine pentru a combina.
Gatiti, neacoperit, pana cand varza se reduce si incepe sa se inmoaie, 6 pana la 8 minute. Se amestecă merele, stocul și semințele de coriandru. Acoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți cel puțin 30 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați mai mult stoc după cum este necesar și continuați să gătiți până când varza este moale, dar nu se destramă.
Chiar înainte de servire, scoateți capacul și amestecați slănina cu sucurile sale. Gatiti la foc mediu-mare pana cand orice lichid ramas este redus la un sirop si amestecul este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă nucșoara și se pliază smântâna. Tractul digestiv vă va mulțumi.