Varză Beată
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Varza beată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar grosier, varză, semințe de caras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varza Pappu - stil Indian de Sud varza Dal-varza s, Gem De Smochine Beat, și Tăiței Beți.
Instrucțiuni
Sugestii de servire: serviți acest lucru cald sau rece, ca parte pentru pui sau carne de porc.
Într-o cratiță mare, gătiți slănina la foc mic.
Adăugați ceapa și transpirați timp de 2 minute.
Adăugați ingredientele rămase și condimentați. Gatiti pana cand varza este frageda, aproximativ 30 de minute.