Varza și tăiței bunicii mele

Varza și tăiței bunicii mele
Varza și tăiței bunicii mele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 680 calorii, 22g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare și piper măcinat, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tăiței și varză, Varză și tăiței, și Tăiței și varză.

Instrucțiuni

1
Puneți apa și untul într-o tigaie mare și adâncă și dați la fiert; amestecați slănina și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă varza în amestecul de slănină; se fierbe până când cele mai groase bucăți de varză sunt fragede și lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scurgere.
4
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă tăiței de ou și se întoarce la fierbere. Gatiti taiteii neacoperiti, amestecand ocazional, pana cand sunt fragede, dar inca usor ferme, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se scurge bine.
6
Aruncați ușor tăiței de ou cu slănină și varză; condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Taitei De OuTaitei De Ou
VarzăVarză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista