Varza și tăiței bunicii mele
Varza și tăiței bunicii mele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 680 calorii, 22g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare și piper măcinat, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tăiței și varză, Varză și tăiței, și Tăiței și varză.
Instrucțiuni
Puneți apa și untul într-o tigaie mare și adâncă și dați la fiert; amestecați slănina și reveniți la fierbere.
Se amestecă varza în amestecul de slănină; se fierbe până când cele mai groase bucăți de varză sunt fragede și lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 20 de minute.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă tăiței de ou și se întoarce la fierbere. Gatiti taiteii neacoperiti, amestecand ocazional, pana cand sunt fragede, dar inca usor ferme, aproximativ 5 minute.
Aruncați ușor tăiței de ou cu slănină și varză; condimentează după gust cu sare și piper negru.