Varza umplută de Floosh

Varza umplută de Floosh
Varza umplute Floosh ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 231 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos de afine jeleu, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute, Varză Umplute, și Varză Întreagă Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați capul de varză cu miez într-o oală foarte mare și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere pe aragaz. După fierbere, acoperiți și gătiți timp de 5 până la 7 minute, rotind varza ocazional cu clești sau o lingură mare rezistentă la căldură, până când frunzele se înmoaie, se slăbesc și încep să cadă de pe cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți vasul de pe foc. Scoateți cu grijă capul de varză și frunzele din oală, scurgeți-l și lăsați-l să se răcească. Între timp, pregătiți sosul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Combinați ceapa, usturoiul, curcanul, ketchupul, pasta de roșii și zahărul într-un castron mare. Frământați cu mâinile până când amestecul este combinat uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Combinați sosul de afine, gemul sau conservele, sosul marinara și sarea într-o cană mare de măsurare a paharului și amestecați cu un tel sau o furculiță până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
GemGem
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Odată ce varza este suficient de rece pentru a se manipula, îndepărtați ușor 14 frunze mari. (Refrigerați restul pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Pregătiți vasul (gol) foarte mare folosit pentru a fierbe varza pulverizând-o ușor cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Așezați o frunză de varză pe o suprafață uscată și lingurați 2 linguri de umplutură în centrul acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Întindeți ușor umplutura și rulați varza în jurul umpluturii ca un burrito, plierea părților laterale mai întâi și apoi rostogolirea acesteia de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Așezați-l cu cusătura în jos în oală. Repetați cu restul de 13 frunze și umplutura rămasă, stivuind ușor rulourile în oală, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se toarnă sosul peste rulourile de varză, acoperind cât mai mult din varza expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Acoperiți vasul și setați temperatura aragazului la foc mic. Gatiti aproximativ 1 ora, pana cand umplutura este gatita.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți ușor rulourile de varză și serviți deasupra cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Garnisiți cu scallions, dacă doriți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții7
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista