Varza umplute Floosh ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 231 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos de afine jeleu, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute, Varză Umplute, și Varză Întreagă Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați capul de varză cu miez într-o oală foarte mare și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere pe aragaz. După fierbere, acoperiți și gătiți timp de 5 până la 7 minute, rotind varza ocazional cu clești sau o lingură mare rezistentă la căldură, până când frunzele se înmoaie, se slăbesc și încep să cadă de pe cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți vasul de pe foc. Scoateți cu grijă capul de varză și frunzele din oală, scurgeți-l și lăsați-l să se răcească. Între timp, pregătiți sosul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Combinați ceapa, usturoiul, curcanul, ketchupul, pasta de roșii și zahărul într-un castron mare. Frământați cu mâinile până când amestecul este combinat uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Combinați sosul de afine, gemul sau conservele, sosul marinara și sarea într-o cană mare de măsurare a paharului și amestecați cu un tel sau o furculiță până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Gem
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Odată ce varza este suficient de rece pentru a se manipula, îndepărtați ușor 14 frunze mari. (Refrigerați restul pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
3
Pregătiți vasul (gol) foarte mare folosit pentru a fierbe varza pulverizând-o ușor cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați o frunză de varză pe o suprafață uscată și lingurați 2 linguri de umplutură în centrul acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
5
Întindeți ușor umplutura și rulați varza în jurul umpluturii ca un burrito, plierea părților laterale mai întâi și apoi rostogolirea acesteia de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Kilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați-l cu cusătura în jos în oală. Repetați cu restul de 13 frunze și umplutura rămasă, stivuind ușor rulourile în oală, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă sosul peste rulourile de varză, acoperind cât mai mult din varza expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Acoperiți vasul și setați temperatura aragazului la foc mic. Gatiti aproximativ 1 ora, pana cand umplutura este gatita.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți ușor rulourile de varză și serviți deasupra cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale