Varza rosie, branza albastra si nuca Empa aprox. Adas
Nevoie de o garnitură vegetariană? Varza rosie, branza albastra si nuca Empa Aproxumadas ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 287 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ienibahar măcinat, scurtare de legume, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 35%. Încercați Varza rosie, branza albastra si nuca Empa aprox. Adas, Empanadas de pui de bivol cu sos de brânză albastră, și Pană de nucă și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, combinați făina și oregano în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați scurtarea și amestecați la viteză mică până când amestecul seamănă cu fulgi de ovăz. Într-un castron, combinați apa și sarea și stropiți încet în mixer în timp ce sunteți la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Fulgi De Ovăz
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Se amestecă până când apa este complet absorbită; nu suprasolicitați aluatul sau va forma o bilă. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Folie
4
Pentru a pregăti umplutura, combinați într-o cratiță varza, ceapa, jalapele aproximativ, muștarul, hreanul, canela, ienibaharul, oțetul, zahărul, sarea și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți, acoperit, timp de 1 oră sau până când varza este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Ienibahar
Varză
Muștar
Oțet
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți tigaia de pe foc, lăsați-o să se răcească și scurgeți-o. Într-un bol de amestecare, combinați varza răcită cu Gorgonzola și nucile și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Varză
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți aluatul răcit din frigider și tăiați-l în 16 bucăți egale. Folosind un sucitor ușor făinat, întindeți fiecare piesă într-un cerc de aproximativ 1/8 inch grosime. Într-un castron, amestecați împreună oul și apa. Împărțiți umplutura de varză uniform între cercuri, așezând-o în centrul fiecăruia. Cu o perie de patiserie, periați marginile expuse ale aluatului cu spălarea ouălor. Îndoiți cu grijă fiecare cerc în jumătate, asigurându-vă că umplutura este complet sigilată în interior și sertizați marginile cu o furculiță. Faceți o mică fantă în partea de sus a fiecărei empanada pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Aluat
Apă
Rola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
știft De Rulare
Bateti
Bol
8
Așezați empanadele pe o foaie de biscuiți ușor unsă și periați cu spălarea rămasă a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Transferați la cuptor și coaceți timp de 25 de minute, sau până când patiseria este strălucitoare și maro aurie.