Varza kale saut cu boia afumata

Varza kale saut cu boia afumata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Kale saut cu Paprikan afumat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 are 134 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână kale, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 121 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varza Kale Saut Cu Boia Afumata, Sparanghel saut cu Chorizo, ouă prăjite și Allioli Paprikan Afumați, și Paste Kale Și Fasole Navy Cu Boia Afumată.

Instrucțiuni

1
Blanch the kale: aduceți la fierbere o oală mare (4 qts) de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați o lingură de sare în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați varza tocată. Gatiti pana se ofileste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Saut ceapa, se adauga boia afumata si ardeiul rosu zdrobit: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adauga ceapa tocata si saut pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă boia afumată și ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați varza kale și saut pentru încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
9
Presărați mai multă sare și boia afumată după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista