Varza kale saut cu boia afumata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Kale saut cu Paprikan afumat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 are 134 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână kale, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 121 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varza Kale Saut Cu Boia Afumata, Sparanghel saut cu Chorizo, ouă prăjite și Allioli Paprikan Afumați, și Paste Kale Și Fasole Navy Cu Boia Afumată.
Instrucțiuni
Blanch the kale: aduceți la fierbere o oală mare (4 qts) de apă.
Adăugați o lingură de sare în apă.
Adăugați varza tocată. Gatiti pana se ofileste, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Saut ceapa, se adauga boia afumata si ardeiul rosu zdrobit:
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu.
Se adauga ceapa tocata si saut pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă boia afumată și ardeiul roșu zdrobit.
Adăugați varza kale și saut pentru încă câteva minute.
Presărați mai multă sare și boia afumată după gust.