Varza de Bruxelles în sos de brânză
Varza de Bruxelles în sos de brânză este un vegetarian sos. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 90 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de cheddar, varză de Bruxelles, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles prăjită engleză în sos de brânză, Paste pancetta cu varză de Bruxelles caramelizată cu sos cremos de brânză de capră, și Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Puneți varza de Bruxelles în cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi.
Adăugați suc. Fierbeti la foc mic, neacoperit, 8-10 minute, pana cand se inmoaie.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică. Se amestecă făina; gătiți 1 până la 2 minute. Se amestecă treptat în lapte; gatiti, amestecand, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza, sarea, piperul, nucșoara și cayenne.
Transferați varza de Bruxelles într-o caserolă de 1 litru.
Se toarnă sosul deasupra.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când se încălzește.