Varza de Bruxelles saut cu Bacon si stafide aurii
Varza de Bruxelles saut cu Bacon si stafide aurii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 185 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, stafide aurii, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și paste, Varza de Bruxelles cu stafide aurii, și Varză De Bruxelles Sotată Cu Stafide.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Într-o cratiță mică, la foc mediu, încălziți oțetul.
Adăugați stafidele. Opriți căldura; lasa grăsuț. Într-o tigaie mare, prăjiți slănina până când este crocantă, aproximativ 7 minute. Rezervați picăturile.
Tăiați orice varză mare în jumătate.
Așezați mugurii pe o foaie de copt sau într-o tigaie rezistentă la cuptor. Aruncați cu uleiul, 2 linguri de picături de slănină, sarea și piperul. Prăjiți, amestecând o dată, timp de aproximativ 30 de minute. Între timp, gătiți ceapa în picăturile rămase la foc mediu timp de 5 până la 7 minute.
Presărați mugurii cu ceapa, slănina mărunțită și stafidele pline.Faceți înainte: tăiați varza de Bruxelles cu câteva zile înainte și puneți-le la frigider într-o pungă de plastic nesigilată. Gatiti slanina si ceapa pana la cateva ore inainte de servire.