Varza de Bruxelles saut cu Bacon

Varza de Bruxelles saut cu Bacon
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Varza de Bruxelles saut cu Bacon ar putea fi o super reteta de incercat. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, cimbru, ceapă pre și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles sotată cu slănină, Varza de Bruxelles saut cu Bacon, și Varza de Bruxelles saut cu Bacon.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați slănină; gatiti 7 minute sau pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Adăugați cimbru și ceapă în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion și varză de Bruxelles; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
BulionBulion
6
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
7
Variație de lămâie și Pecan: omiteți slănina; folosiți 1 linguriță de ulei de măsline în locul picăturilor de slănină. Înlocuiți 1 cană de ceapă pre-tăiată cu ceapa feliată. Pentru a termina, amestecați 1/4 cană de nuci pecan tocate, 2 lingurițe de coajă de lămâie rasă, 1 lingură de suc proaspăt de lămâie și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Nuci PecanNuci Pecan
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LămâieLămâie
CeapăCeapă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista