Varza de Bruxelles saut cu Bacon
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Varza de Bruxelles saut cu Bacon ar putea fi o super reteta de incercat. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, cimbru, ceapă pre și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles sotată cu slănină, Varza de Bruxelles saut cu Bacon, și Varza de Bruxelles saut cu Bacon.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați slănină; gatiti 7 minute sau pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată; scurgere.
Adăugați cimbru și ceapă în tigaie; saut 3 minute.
Adăugați bulion și varză de Bruxelles; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când sunt crocante.
Variație de lămâie și Pecan: omiteți slănina; folosiți 1 linguriță de ulei de măsline în locul picăturilor de slănină. Înlocuiți 1 cană de ceapă pre-tăiată cu ceapa feliată. Pentru a termina, amestecați 1/4 cană de nuci pecan tocate, 2 lingurițe de coajă de lămâie rasă, 1 lingură de suc proaspăt de lămâie și 1/4 linguriță de piper negru.