Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate

Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate
Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $ 4.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1318 calorii. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână jumătăți de nucă, șalotă, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovlecei Balsamici Prăjiți Și Varză De Bruxelles, Varză de Bruxelles prăjită și dovlecei cu slănină, și Dovlecei prăjiți, varză de Bruxelles și ceapă.

Instrucțiuni

1
Pentru varza de Bruxelles: Preîncălziți cuptorul la 375 km F. Într-un vas de copt mare, puțin adânc, aruncați varza de Bruxelles, dovlecelul, merele și șalota cu uleiul de măsline și frunzele de salvie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți fără a amesteca până când legumele și merele sunt încrețite, ușor maronii, iar marginile dovlecelului încep să fie crocante, 45 de minute până la 1 oră. Între timp, pregătește nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Puneți o friteuză adâncă sau o cratiță cu față înaltă la foc mare și adăugați ulei vegetal sau de canola pentru a nu se apropia mai mult de 3 inci de partea de sus a oalei; când se adaugă nucile, uleiul va bule și va crește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se încălzește la 375 de grade F. Dacă utilizați o cratiță, reduceți căldura la foarte scăzută pentru a menține temperatura.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Într-o oală medie la foc mare, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați nucile și fierbeți timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5
Se scurge bine și se aruncă imediat cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Se întinde plat pe o foaie de copt și se lasă să se usuce câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Aveți o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie în apropiere. Confirmați că temperatura uleiului este de 375 cm. f, ajustând după cum este necesar. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați nucile și amestecați o dată sau de două ori. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde. Folosind un skimmer de sârmă sau o lingură rezistentă la căldură, scoateți din ulei și transferați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
SkimmerSkimmer
8
Se presară ușor cu sare și se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de manipulare. Poate fi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
1
Scoateți legumele din cuptor, stropiți cu sirop de arțar și presărați cu 2 până la 3 linguri de bucăți de nucă înjumătățite sau sfărâmate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se servește cu pâine de nucă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate57
Revista