Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, varza de Bruxelles cu balsamic poate fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,29 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 209 de calorii, 9 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de fâșii de bacon, muștar, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt varza de Bruxelles glazurată cu balsamic, varza de Bruxelles glazurată cu balsamic caramelizat și varza de Bruxelles glazurată cu balsamic cu panceta.
Instrucțiuni
1
Tăiați un „X” în miezul fiecărei varză de Bruxelles.
2
Puneți într-o cratiță mare; adăugați 1 inch de apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Căprioară Fiartă Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Între timp, într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie; se scurg, rezervând 2 linguri de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Căleți ceapa în picături până se înmoaie. Se amestecă oțetul, muștarul, pudra de usturoi, sarea, varza de Bruxelles și baconul; mai fierbeți 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Praf De Usturoi
Muștar
Oțet
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Sare
5
Se presară cu pesmet; se prăjesc 4-6 inchi de la căldură timp de 2-3 minute sau până când se rumenesc.