Varza de Bruxelles cu mere este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 173 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, varză de Bruxelles, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles și mere sotate, Varză De Bruxelles Cu Mere Și Slănină, și Varză De Bruxelles Prăjită Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți varza de Bruxelles, sucul de lămâie, 1 1/2 linguriță sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Suc De Lămâie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapă și sotati 15 până la 20 de minute sau până la culoarea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați suc de mere și gătiți 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
5
Adăugați măr, usturoi și zahăr; gătiți, amestecând continuu, 5 până la 6 minute sau până când mărul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Măr
Zahăr
6
Adăugați castane de apă, următoarele 4 ingrediente, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 2 linguri de unt; gatiti, amestecand continuu, 3 pana la 4 minute. Aruncați ușor varza de Bruxelles.