Varza de Bruxelles cu mere

Varza de Bruxelles cu mere
Varza de Bruxelles cu mere este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 173 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, varză de Bruxelles, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles și mere sotate, Varză De Bruxelles Cu Mere Și Slănină, și Varză De Bruxelles Prăjită Și Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți varza de Bruxelles, sucul de lămâie, 1 1/2 linguriță sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapă și sotati 15 până la 20 de minute sau până la culoarea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați suc de mere și gătiți 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
5
Adăugați măr, usturoi și zahăr; gătiți, amestecând continuu, 5 până la 6 minute sau până când mărul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MărMăr
ZahărZahăr
6
Adăugați castane de apă, următoarele 4 ingrediente, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 2 linguri de unt; gatiti, amestecand continuu, 3 pana la 4 minute. Aruncați ușor varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Castane De ApăCastane De Apă
UntUnt
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista