Vara Steak submarine

Vara Steak submarine
Rețeta de friptură de vară se poate face în aproximativ 20 de minute. O porție conține 853 calorii, 60g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sub rulouri, ardei gras, ulei vegetal și brânză gruyulincrore. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vara Veggie Submarine, Teriyaki Steak Subs, și Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți.

Instrucțiuni

1
Împărțiți rulourile pe mijloc, întindeți-le cu maioneză sau hrean, apoi lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie mare și prăjiți ceapa și ardeii împreună timp de 5-10 minute până când se înmoaie și încep să se coloreze, apoi lingurați în rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Încălziți uleiul rămas în aceeași tigaie, condimentați fripturile și gătiți timp de 1 min până se rumenesc. Întoarceți fripturile, acoperiți cu brânza și continuați să gătiți până când friptura este gătită după bunul plac și brânza s-a topit. ridicați fripturile în rulouri și introduceți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate54
Revista