Vara Steak submarine
Rețeta de friptură de vară se poate face în aproximativ 20 de minute. O porție conține 853 calorii, 60g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sub rulouri, ardei gras, ulei vegetal și brânză gruyulincrore. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vara Veggie Submarine, Teriyaki Steak Subs, și Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Împărțiți rulourile pe mijloc, întindeți-le cu maioneză sau hrean, apoi lăsați-le deoparte.
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie mare și prăjiți ceapa și ardeii împreună timp de 5-10 minute până când se înmoaie și încep să se coloreze, apoi lingurați în rulouri.
Încălziți uleiul rămas în aceeași tigaie, condimentați fripturile și gătiți timp de 1 min până se rumenesc. Întoarceți fripturile, acoperiți cu brânza și continuați să gătiți până când friptura este gătită după bunul plac și brânza s-a topit. ridicați fripturile în rulouri și introduceți-le.