Varul picant și tofu cu ierburi în cupe de salată este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cupe picante de salată de ciuperci cu Cilantro Lime Cr Aproxume, Salată de mazăre cu ierburi în cupe de salată, și Cupe De Salată De Tofu Cu Busuioc Thailandez.
Instrucțiuni
1
Puree primele 5 ingrediente în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați amestecul să stea cel puțin 15 minute și până la 1 oră. Se strecoară amestecul într-un castron mic, apăsând pe solide pentru a elibera orice lichid; aruncați solidele. Se amestecă sosul dulce de chili. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați tofu și pansament în castron; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aranjați 1 sau 2 frunze de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Împărțiți amestecul de tofu între frunzele de salată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
* Disponibil în secțiunea Asian foods din majoritatea supermarketurilor și pe piețele asiatice.