Vanilie și afine Panna Cotta Parfaits

Vanilie și afine Panna Cotta Parfaits
Reteta Vanillan și afine Panna Cotta Parfaits este gata în aproximativ 8 ore și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 392 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de afine, apă cu flori de portocale, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Panna Cotta de fasole de vanilie cu Coulis de afine-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Vanilie Panna Cotta, și Vanilie Panna Cotta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, presărați gelatina uniform peste 2 căni de suc de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea până când gelatina s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Într-o cratiță medie, aduceți restul de 6 căni de suc de afine la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc și se amestecă mierea și apa cu flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Bateți amestecul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se lasă să se răcească aproximativ 1 oră, amestecând ocazional.
7
Într-un castron mic, presărați gelatina uniform peste apă și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Într-un castron mare rezistent la căldură, bateți 3 căni de smântână grea cu iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Într-o cratiță medie, combinați restul de 3 căni de smântână grea cu zahărul și boabele de vanilie și semințele și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând des pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Scoateți cratița de pe foc și bateți amestecul de gelatină în crema fierbinte de vanilie. Se strecoară crema printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste amestecul de iaurt și se amestecă bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Lăsați panna cotta de iaurt să se răcească aproximativ 45 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
11
Puneți 20 de pahare de plastic mici și rezistente pe o tavă. Puneți 1/4 cană din amestecul de panna cotta de iaurt în fiecare pahar (Vezi nota) și dați-l la frigider până când este setat, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Puneți cu grijă aproximativ 6 1/2 linguri de jeleu de afine peste stratul de panna cotta și dați-l la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Cu aproximativ 30 de minute înainte de a adăuga ultimul strat, încălziți ușor amestecul de panna cotta rămas până se topește. Puneți 1/4 cană de panna cotta în fiecare pahar. Acoperiți paharele cu folie de plastic și dați-le la frigider până când sunt ferme, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
PolonicPolonic
14
Se servește răcit, garnisit cu ciorchini mici de coacăze roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze RoșiiCoacăze Roșii
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista