Valentine Chiftele
Chiftele de Valentine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 230 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2773 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ciuperci, brânză elvețiană, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), și Valentine Lebede pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, aruncați împreună brânza și ciupercile. Într-un castron separat. se amestecă împreună carnea de vită măcinată și supa de ceapă. Împărțiți carnea de vită în 12 până la 16 bile, apoi formați-le în chiftele mici, subțiri în formă de inimă. Apăsați o indentare în centrul jumătății inimilor și umpleți cu brânză și ciuperci.
Așezați un alt patty deasupra și apăsați pentru a sigila inimile din jurul umpluturii.
Așezați într-un vas de copt superficial.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când carnea de vită este bine făcută, iar umplutura este fierbinte.