Vafe din făină de porumb cu lămâie cu compot de zmeură-rubarbă
Vafe din făină de porumb cu lămâie cu compot de zmeură-rubarbă este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 335 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți unt, apă, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe din făină de porumb cu lămâie fără Gluten cu sirop de rubarbă de căpșuni, Vafe din făină de porumb cu compot de mure, și Vafe din făină de porumb cu compot de caise-cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara compot, combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când rubarba este fragedă și amestecul se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
3
Pentru a pregăti vafe, combinați făina de porumb și 1 cană de apă clocotită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea 20 de minute sau până se răcește la temperatura camerei.
5
Înveliți un fier de vafe cu spray de gătit; preîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
6
Adăugați ouă în amestecul de făină de porumb; amestecați cu un tel pentru a combina. Se amestecă untul, 2 lingurițe de coajă și sucul. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Ouă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bateti
7
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin bicarbonat de sodiu) într-un castron; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Combinați iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi și laptele într-un castron; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Adăugați amestecul de iaurt în amestecul de făină de porumb, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Iaurt
11
Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat pe vafe de 4 inci pe fierul de vafe fierbinte, răspândind aluatul pe margini. Gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand ati terminat; repetați procedura cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
12
Pentru a pregăti toppingul, combinați iaurtul grecesc și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.