Vafe de turtă dulce cu fasole de vanilie-unt de portocale

Vafe de turtă dulce cu fasole de vanilie-unt de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe de turtă dulce cu unt de vanilie–portocale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 528 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 97 cenți pe porție. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ienibaharul măcinat, Zara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Cu Fasole De Vanilie Și Afine, Vafe De Fasole De Vanilie Cu Sos De Afine De Casă, și Gogoși de turtă dulce cu glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați untul într-un castron mediu și zdrobiți-l cu o spatulă de cauciuc până când este foarte răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți un suport de sârmă pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, zahărul, ghimbirul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea, ienibaharul și cuișoarele într-un castron mare pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până când tocmai s-au rupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați zeama, untul topit, melasa și vanilia și bateți până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MelasăMelasă
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină rezervat și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când făina este doar încorporată și nu rămân dungi. (Aluatul poate avea câteva bulgări.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Încălziți un fier de vafe Belgian la mediu scăzut, conform instrucțiunilor producătorului. Odată încălzit, umpleți-l cu aluat, închideți capacul și gătiți până când aburul începe să se diminueze (deschideți blatul și aruncați o privire pentru coacere după câteva minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
7
Transferați vafa pe grătarul de pe foaia de copt din cuptor. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Se servește imediat cu untul de vanilie-portocală și siropul de arțar, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
VanilieVanilie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista