Vafe de turtă dulce cu fasole de vanilie-unt de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe de turtă dulce cu unt de vanilie–portocale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 528 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 97 cenți pe porție. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ienibaharul măcinat, Zara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Cu Fasole De Vanilie Și Afine, Vafe De Fasole De Vanilie Cu Sos De Afine De Casă, și Gogoși de turtă dulce cu glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul într-un castron mediu și zdrobiți-l cu o spatulă de cauciuc până când este foarte răspândit.
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți un suport de sârmă pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Bateți împreună făina, zahărul, ghimbirul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea, ienibaharul și cuișoarele într-un castron mare pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până când tocmai s-au rupt.
Adăugați zeama, untul topit, melasa și vanilia și bateți până se combină uniform.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină rezervat și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când făina este doar încorporată și nu rămân dungi. (Aluatul poate avea câteva bulgări.)
Încălziți un fier de vafe Belgian la mediu scăzut, conform instrucțiunilor producătorului. Odată încălzit, umpleți-l cu aluat, închideți capacul și gătiți până când aburul începe să se diminueze (deschideți blatul și aruncați o privire pentru coacere după câteva minute).
Transferați vafa pe grătarul de pe foaia de copt din cuptor. Repetați cu aluatul rămas.
Se servește imediat cu untul de vanilie-portocală și siropul de arțar, dacă se folosește.