Vafe de dovleac cu sirop de arțar-mere este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 297 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți lapte, zahăr pudră, amestec original și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vafe De Dovleac Cu Sirop De Arțar-Nuc, Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere, și Vafe de dovleac din lapte cu mere și sirop de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți ingredientele siropului, amestecând ocazional, până când concentratul de suc este topit și amestecul este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți fierul de vafe; ungeți cu spray de gătit, ulei vegetal sau scurtare. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de vafe, cu excepția pecanelor și a zahărului pudră, cu un tel de sârmă sau un bătător de mână până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Spray De Gătit
Ulei Vegetal
Scurtarea
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
Bateti
Bol
3
Se toarnă aluatul pe centrul fierului de vafe fierbinte. Închideți capacul fierului de vafe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
4
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când aburul se oprește și vafa devine maro aurie. Îndepărtați cu grijă vafele.