Vafe de cartofi dulci și porumb fără Gluten

Cartofi dulci fără Gluten și vafe de porumb este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 580 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de praf de copt, piure de cartofi dulci, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 83 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Vafe De Tăiței Cu Cartofi Dulci Cu Condimente De Dovleac (Fără Gluten), Pâine Cu Lingură De Cartofi Dulci Fără Gluten Fără Porumb, și Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți fierul de vafe și ungeți ușor cu spray de gătit antiaderent. Într-un bol mare de amestecare, amestecați făina de porumb, făina de sorg, amidonul de porumb, zahărul brun închis, condimentul pentru plăcintă cu dovleac, praful de copt, sarea și guma de xantan. În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună laptele, piureul de cartofi dulci, ouăle și uleiul vegetal până se omogenizează.
Se toarnă ingredientele umede peste ingredientele uscate, se amestecă până se omogenizează. Puteți folosi un tel de mână (balon) pentru acest lucru sau un mixer electric. Puneți aluatul în fierul de vafe preîncălzit conform instrucțiunilor producătorului. Gatiti vafele pana sunt crocante. Țineți vafele terminate într-un cuptor cald în timp ce gătiți loturile rămase.