Vafe cu șuncă și brânză
Vafe cu șuncă și brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 348 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de fâșii tăiate subțire de șuncă, zahăr, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1118 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Heatwaffle fier până foarte fierbinte.
Bateti 1 3/4 cani faina, 1 lingurazahăr, 2 lingurite praf de copt,1 lingurita bicarbonat de sodiu, și 1 lingurițăsare kosher într-un castron mare.Folosind un mixer electric, bateți3 albușuri mari într-un castron mediu până se formează vârfuri medii moi.
Bateți 3 gălbenușuri mari de ou, 1 cană (2 bețișoare) unt topit, 1 cană de zară și 3/4 cană de apă sifonată într-un castron mediu; amestecați treptat în ingrediente uscate. Îndoiți albușurile de ou.Înveliți fierul de vafe cu spray de ulei vegetal Nonstick.
Turnați-l pe fier, întinzându-l în colțuri (cantitatea de baterie necesară va varia în funcție de mașină). Împrăștiați 1 lingură rotundă fâșii subțiri de șuncă și 1 lingură albă ascuțită mărunțită peste fiecare vafă. Gătitpână se rumenesc și se găteșteprin.
Transferați într-o foaie de copt; păstrați vafele calde în cuptor între loturi.
Serveștecu unt și sirop de arțar cald.