Vafe cu rulou de scorțișoară cu glazură de Bacon-mere

Vafe cu rulou de scorțișoară cu glazură de Bacon-mere
Vafe de scorțișoară cu șuncă-glazura de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 494 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1232 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, măr Granny smith, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovleac Mere Scorțișoară Rola Vafe, Rulou ușor de scorțișoară cu mere și slănină, și Apple scorțișoară franceză Toast Cupcake cu bacon Maple crema glazura.

Instrucțiuni

1
Pentru scorțișoară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2
Vafe rulate: pachet deschis și rulouri separate de scorțișoară. Aplatizați fiecare rundă de aluat cu degetele la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Preîncălziți fierul de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
4
Ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Așezați o rundă de aluat pe fiecare grătar de vafe. Gatiti la foc mediu-mare pana cand fierul de vafe emite un semnal sonor si vafele cu rola de scortisoara sunt fierte, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
6
Transferați în raftul de răcire și repetați cu untul și aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Pentru glazura de Bacon-mere: tapetați farfuria mare cu prosoape de hârtie cu 2 straturi. Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, 6 pana la 8 minute. Cu lingura cu fante, transferați pe farfuria pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați toate, cu excepția a 2 lingurițe de grăsime de slănină topită în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Adăugați mere, zahăr brun, bourbon și scorțișoară în tigaie și gătiți până devin aurii, dar încă crocante, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se transferă pe farfurie și se răcește la temperatura camerei, 10 până la 15 minute.
11
Bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și sarea la viteză mică până se încorporează. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până la lumină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Adăugați slănină și mere și bateți doar pentru a combina, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
De asamblat: feliați vafe în jumătate.
14
Periați părțile tăiate cu grăsimea de slănină rămasă. Gatiti 8 jumatati de vafe, taiati partile in jos, intr-o tigaie acum goala pana la prajit, 1 pana la 2 minute. Repetați cu jumătățile de vafe rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Întindeți 8 jumătăți de vafe cu glazură și acoperiți cu restul de 8 jumătăți de vafe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
16
Servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista