Vafe Cu Miere De Ovăz
Fulgi de ovăz-miere vafe ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 18 cenți pe porție. Un amestec de ouă, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vafe Cu Nuci De Ovăz, Vafe de afine cu fulgi de ovăz, și Vafe De Scorțișoară Cu Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți ovăzul într-un singur strat într-o tigaie superficială 10 minute sau până se prăjește ușor, amestecând după 5 minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 10 minute. Procesați ovăzul într-un blender sau robot de bucătărie 30 de secunde sau până la măcinat fin.
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă ovăzul măcinat.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi.
Bateți gălbenușurile de ou, laptele, untul și mierea într-un castron mediu; amestecați ușor în amestecul de ovăz. Îndoiți ușor albușurile doar până se omogenizează.
Gatiti aluatul intr-un fier de vafe preincalzit, uleiat, pana devine auriu.
Serviți fiecare vafe cu 1 linguriță. unt și 1 lingură. sirop de arțar, dacă se dorește.