Vafe Cu Aluat De Bere

Vafe Cu Aluat De Bere
Vafele cu aluat de bere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 326 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. 290 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită ouă, miere, lapte și unt. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Vafe Cu Aluat De Bere, Aluat de bere Crepe portocalii cu sos de Caramel de bere, și Bere Aluat Hushpuppies sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
2
Combinați făina, berea, untul, laptele, gălbenușurile de ou, mierea și vanilia într-un castron mare; amestecați până când amestecul este neted. Într-un castron separat, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușurile de ou în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
BereBere
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pulverizați fierul de vafe preîncălzit cu spray de gătit antiaderent. Puneți aluatul în fierul de vafe. Gatiti vafele pana devin aurii si crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
PolonicPolonic
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista