Vafe condimentate cu mere caramelizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe condimentate cu mere caramelizate. O porție conține 457 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, ghimbir măcinat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Mere Condimentate, Caramelizate, Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate, și Vafe de scorțișoară cu mere prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 12 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateți zeama, mierea, gălbenușul de ou și coaja de portocală într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Bateți amestecul de zară în ingrediente uscate. Se amestecă untul topit. Bateți albușul de ou într-un alt castron mediu până când este rigid, dar nu uscat; pliați în aluat.
Pulverizați fierul de vafe pătrat de 8 până la 9 inci cu spray antiaderent și preîncălziți.
Se toarnă jumătate din aluat (aproximativ 1 cană) pe fierul fierbinte. Închideți blatul și gătiți până se rumenesc și se fixează, aproximativ 3 minute (timpul va varia în funcție de mașină).
Transferați vafele pe un raft mare așezat pe o foaie de copt cu margini. Repetați cu aluatul rămas. (Se poate face înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei până la 3 ore sau să se răcească complet, înfășurați în folie și lăsați să stea la temperatura camerei 1 zi. Reîncălziți neacoperit pe raft pe foaia de copt în cuptorul de 177° până când este crocant, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.)
Tăiați vafele în pătrate. Împărțiți pătratele între 4 plăci. Se acoperă cu înghețată și mere caramelizate.