Vafe condimentate cu mere caramelizate

Vafe condimentate cu mere caramelizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe condimentate cu mere caramelizate. O porție conține 457 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, ghimbir măcinat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Mere Condimentate, Caramelizate, Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate, și Vafe de scorțișoară cu mere prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 12 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți zeama, mierea, gălbenușul de ou și coaja de portocală într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lapte BătutLapte Bătut
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți amestecul de zară în ingrediente uscate. Se amestecă untul topit. Bateți albușul de ou într-un alt castron mediu până când este rigid, dar nu uscat; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Pulverizați fierul de vafe pătrat de 8 până la 9 inci cu spray antiaderent și preîncălziți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
5
Se toarnă jumătate din aluat (aproximativ 1 cană) pe fierul fierbinte. Închideți blatul și gătiți până se rumenesc și se fixează, aproximativ 3 minute (timpul va varia în funcție de mașină).
6
Transferați vafele pe un raft mare așezat pe o foaie de copt cu margini. Repetați cu aluatul rămas. (Se poate face înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Lăsați să stea la temperatura camerei până la 3 ore sau să se răcească complet, înfășurați în folie și lăsați să stea la temperatura camerei 1 zi. Reîncălziți neacoperit pe raft pe foaia de copt în cuptorul de 177° până când este crocant, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Tăiați vafele în pătrate. Împărțiți pătratele între 4 plăci. Se acoperă cu înghețată și mere caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
MărMăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista