Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat
Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat este un mic dejun care servește 10. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 474 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes necesită drojdie activă, unt, zahăr perlat și extract de vanilie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 207 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ ciocolată fierbinte belgiană , înghețată supremă belgiană și ceapă perlă glazurată .
Instrucțiuni
Presărați drojdia și zahărul alb peste lapte cald într-un castron mic. Laptele nu trebuie să fie mai mare de 100 de grade F (40 de grade C).
Lasam sa stea 15 minute pana cand drojdia se inmoaie si incepe sa formeze o spuma cremoasa.
Bateți ouăle, untul topit și extractul de vanilie în amestecul de drojdie până se omogenizează; pus deoparte. Amestecați făina și sarea într-un castron mare separat și faceți un godeu în centru.
Se toarnă amestecul de ouă în godeu, apoi se amestecă amestecul de făină până se formează un aluat moale. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până când își dublează volumul, aproximativ 30 de minute. Se amestecă ușor zahărul perlat.
Preîncălziți un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
Puneți o minge de aluat de dimensiunea unei mingi de baseball pe fierul de vafe preîncălzit. Gatiti vafele pana devin aurii si crocante, aproximativ 2 minute. Repetați cu aluatul rămas. Lăsați vafele să se răcească timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.