Vafe Belgiene

Vafe Belgiene
Vafele belgiene ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 516 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, înghețată, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Belgiene, Vafe Belgiene, și Vafe Belgiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un fier de vafe. Într-un castron mare, amestecați ingredientele uscate. Faceți o fântână în centru și adăugați laptele de unt, laptele, ouăle și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se amestecă doar până se combină (nu amestecați prea mult aluatul!). Aluatul ar trebui să arate ușor ciudat.
3
Pulverizați fierul de vafe cu spray-ul de legume antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
4
Se toarnă 1/2 cană din aluat sau cantitatea recomandată de producătorul de fier de vafe pe fierul de vafe; coaceți conform indicațiilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Praf terminat vafe cu zahăr cofetari și partea de sus cu fructe de padure proaspete, frisca, sau inghetata, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
6
Serviți fierbinte de pe tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Într-un castron răcit, bateți crema până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați zahărul și maraschino. Bateți până la vârfuri moi, pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista