Vaca Frita: Carne De Vită Crocantă
Vaca Frita: carnea de vită Crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 240 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, friptură de flanc, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Vaca Frita: Carne De Vită Crocantă, Tortilla Burger Loco Vaca, și Frita Cubana.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați friptura de flanc cu ardeiul gras, ceapa înjumătățită și frunza de dafin.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 20 de minute.
Transferați friptura de flanc pe o suprafață de lucru și lăsați friptura să se răcească. Se strecoară bulionul și se rezervă pentru o altă utilizare. Tăiați carnea și transferați-o într-un castron.
Folosind partea unui cuțit mare, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare. Se amestecă pasta în carne, împreună cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și ceapa feliată.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 1/2 ore.
Încălziți o plită mare și plată până când este foarte fierbinte. Lucrând în loturi, întindeți carnea de vită mărunțită pe grătar într-un strat subțire și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare, rotind o data sau de doua ori, pana cand sizzling si crocant in pete, aproximativ 6 minute pe lot.
Transferați într-un platou și serviți.