Vaca Frita: Carne De Vită Crocantă

Vaca Frita: Carne De Vită Crocantă
Vaca Frita: carnea de vită Crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 240 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, friptură de flanc, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Vaca Frita: Carne De Vită Crocantă, Tortilla Burger Loco Vaca, și Frita Cubana.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați friptura de flanc cu ardeiul gras, ceapa înjumătățită și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Transferați friptura de flanc pe o suprafață de lucru și lăsați friptura să se răcească. Se strecoară bulionul și se rezervă pentru o altă utilizare. Tăiați carnea și transferați-o într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Folosind partea unui cuțit mare, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare. Se amestecă pasta în carne, împreună cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și ceapa feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 1/2 ore.
6
Încălziți o plită mare și plată până când este foarte fierbinte. Lucrând în loturi, întindeți carnea de vită mărunțită pe grătar într-un strat subțire și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare, rotind o data sau de doua ori, pana cand sizzling si crocant in pete, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați într-un platou și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista