Ușor Unic Meuniere

Ușor Unic Meuniere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați easy Sole Meuniere. Această rețetă face 2 porții cu 664 calorii, 46G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.66 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, coajă de lămâie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Sole Meuni Otrivtre, Sole Meuniere, și Sole Meuni Otrivtre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Pregătiți 2 farfurii rezistente la căldură
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-o farfurie mare de mică adâncime. Se usucă fileurile de talpă cu prosoape de hârtie și se presară o parte cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu până începe să se rumenească. Dragează 2 fileuri de talpă în făina condimentată pe ambele părți și pune-le în untul fierbinte. Coborâți focul la mediu-mic și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți cu atenție cu o spatulă metalică și gătiți timp de 2 minute pe cealaltă parte. În timp ce a doua parte gătește, adăugați 1/2 linguriță de coajă de lămâie și 3 linguri de suc de lămâie în tigaie. Puneți cu grijă filetele de pește pe plăcile rezistente la cuptor și turnați sosul peste ele. Păstrați fileurile fierte calde în cuptor în timp ce repetați procesul cu restul de 2 fileuri. Când au terminat, adăugați fileurile gătite pe plăcile din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați pătrunjelul, sarea și piperul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista