Ușor Resturi De Ziua Recunostintei Curcan Oală Plăcintă

Ușor Resturi De Ziua Recunostintei Curcan Oală Plăcintă
Ușor resturi de Ziua Recunostintei curcan oală plăcintă necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 242 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, cremă condensată de supă de pui, curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Resturi De Plăcintă Cu Oală De Curcan De Ziua Recunoștinței, Resturi De Curcan Quiche (Zi După Ziua Recunoștinței), și Resturi De Pizza De Curcan De Ziua Recunoștinței.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de copt de 9x11 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, amestecați ușor curcanul gătit, crema de supă de pui, porumbul, morcovii, cartofii și bulionul de pui până se combină bine. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit. Într-un al doilea castron, amestecați amestecul de copt și laptele pentru a forma un aluat; rulați aluatul într-un dreptunghi de 9x12 inci pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați aluatul deasupra vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura clocotește și toppingul de aluat de biscuiți se rumeneste, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții11
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista