Ușor De Căpșuni Daneză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ușor Daneza cu căpșuni. Această rețetă face 8 porții cu 418 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă trebuie să faceți glazură, căpșuni, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Ușoară Cremă De Căpșuni Daneză, Brânză De Căpșuni Daneză, și Cheesecake Cu Căpșuni Împletitură Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Pentru a face produse de patiserie: într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu zahăr până se omogenizează.
Adăugați gălbenușurile de ou, vanilia și sarea și bateți până se combină. Pune deoparte.
Rolls și scoateți din recipient. Desfaceți semilunele pe foaia de copt pregătită, dar nu separați triunghiurile. Folosiți degetul pentru a îmbina orice găuri—doriți să aveți un dreptunghi lung de aluat.
Așezați dreptunghi de aluat astfel încât un capăt scurt să fie orientat spre tine.
Întindeți umplutura în centrul aluatului pentru a avea o lățime de aproximativ 3 inci.
Așezați căpșunile deasupra umpluturii.
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia benzi late de 1/2 inch pe o parte a aluatului. Repetați pe cealaltă parte. Alternează tragerea benzilor de aluat tăiate din fiecare parte spre mijloc pentru a forma o împletitură. Introduceți bucăți de capăt suplimentare sub împletitură.
Coaceți până când patiseria este aurie și umplutura este gătită, aproximativ 20 de minute.
Pentru a face glazură: într-un castron mic, amestecați împreună cofetarii zahăr și smântână grea până se omogenizează.
Stropiți peste patiserie.
Lăsați să stea 15 minute sau până când este setat.