Ușor Chile Relleno Coace

Ușor Chile Relleno Coace
Easy Chile Relleno coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 244 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 155 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de chili, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cel mai mare Chile Relleno din lume (Made Easy), Chile Relleno Relleno Omletă, și Chile Relleno Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 12x8 sau 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită, ceapă, pudră de chili, chimen, sare și piper la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, ouăle și laptele cu biciul până când rămân doar bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se presară cu 1 cană de brânză. Se amestecă uniform amestecul de vită peste brânză. Folosind cuțit paring, tăiat pe lungime fantă în jos marginea lungă a fiecărui chile; deschis și aranja plat pe amestec de carne de vită, se suprapun, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Se toarnă aluatul rămas deasupra pentru a acoperi.
8
Coaceți descoperit 25 până la 35 de minute sau până când toppingul este maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava brut Reserva cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista