Ușor Chile Relleno Coace
Easy Chile Relleno coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 244 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 155 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de chili, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cel mai mare Chile Relleno din lume (Made Easy), Chile Relleno Relleno Omletă, și Chile Relleno Pui.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 12x8 sau 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită, ceapă, pudră de chili, chimen, sare și piper la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, ouăle și laptele cu biciul până când rămân doar bucăți mici.
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt.
Se presară cu 1 cană de brânză. Se amestecă uniform amestecul de vită peste brânză. Folosind cuțit paring, tăiat pe lungime fantă în jos marginea lungă a fiecărui chile; deschis și aranja plat pe amestec de carne de vită, se suprapun, dacă este necesar.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Se toarnă aluatul rămas deasupra pentru a acoperi.
Coaceți descoperit 25 până la 35 de minute sau până când toppingul este maro auriu deschis.