Ușor Asiatice Scufundare Sos

Ușor Asiatice Scufundare Sos
Ușor asiatice scufundare sos este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână rădăcină de ghimbir, sos de soia, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Asiatice-Scufundare Sos, Asiatice Scufundare Sos, și Asiatice Scufundare Sos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista