Usturoi și salvie marinat Antipasto este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de inimi de anghinare, oțet de vin, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Platou Antipasto Marinat, Antipasto Marinat Cu Lămâie, și Aperitive Antipasto Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați anghinarea, măslinele și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Tomate
Măsline
2
Puneți uleiul și salvia într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoiul și piperul și gătiți încă 2 minute sau până când salvia este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Se ia de pe foc și se amestecă prin oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
5
Se toarnă peste amestecul de anghinare și se lasă 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
6
Se servește cu biscuiții fetta și crispbread sau felii de pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Crustă
Crispbread
Biscuiți
7
De la divertisment Instant de Donna Hay. Retipărit cu permisiunea presei Ecco.