Usturoi și salvie Antipasto marinat
Usturoi și salvie marinat Antipasto este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de inimi de anghinare, oțet de vin, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Platou Antipasto Marinat, Antipasto Marinat Cu Lămâie, și Aperitive Antipasto Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați anghinarea, măslinele și roșiile.
Puneți uleiul și salvia într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați usturoiul și piperul și gătiți încă 2 minute sau până când salvia este crocantă.
Se ia de pe foc și se amestecă prin oțet.
Se toarnă peste amestecul de anghinare și se lasă 5 minute înainte de servire.
Se servește cu biscuiții fetta și crispbread sau felii de pâine crustă.
De la divertisment Instant de Donna Hay. Retipărit cu permisiunea presei Ecco.