Usturoi Și Linguine De Ciuperci
Garlicky Scoica și ciuperci Linguine este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 272 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci pre, oregano, linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Pizza La Grătar Cu Scoici Garlicky, Linguine cu pesmet usturoi, și Garlicky Linguine și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți și păstrați cald.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ciuperci și gătiți 5 minute sau doar până se înmoaie.
Scoateți ciupercile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie; adăugați scoici și următoarele 3 ingrediente, amestecând des, până când amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura; adăugați ciuperci fierte, ceapă și pătrunjel. Gatiti 2 minute.
Adăugați paste, parmezan și ingredientele rămase. Aruncă bine.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.