Usturoi și ierburi roșii fript
Usturoi și ierburi roșii fript ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 245 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii de prune, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cod Fript Cu Ierburi Și Usturoi, Salată De Vinete Friptă Cu Ceapă, Usturoi Și Roșii Sotate, și Usturoi și roșii din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime medie.
Tăiați roșiile de prune în 1/2 pe lungime. Strângeți sau scoateți cea mai mare parte a pulpei și a semințelor.
Așezați carnea de roșii cu fața în sus într-un vas sigur la căldură și condimentați-le cu sare și piper. Într-un castron combinați pesmetul, Parmigiano, cimbru, usturoi și ulei de măsline. Se condimentează amestecul cu piper și se presară peste roșii.
Așezați roșiile sub broiler timp de 5 minute sau până se rumenesc